Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@14:46:40 GMT

ساینا جایگزین کوییک شد

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۷۹۷۷۹

ساینا جایگزین کوییک شد

به گزارش خبرگزاری فارس؛ گروه خودروسازی سایپا در اطلاعیه‌ای به نمایندگی‌های بازاریابی و فروش این شرکت با عنوان «اعلام تعهدات نقدی شهریور ماه خودروهای 131، ساینا، سراتو، کوییک و تیبا دوگانه سوز ویژه مشتری» اعلام کرد: آن دسته از مشتریانی که جزء تعهدات نقدی شهریور ماه به حساب می‌آیند و کوییک و تیبا دوگانه سوز ثبت‌نام کرده‌اند بجای تحویل خودروهای مورد نظر از گزینه‌های جایگزین استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس در این اطلاعیه آماده است که مشتریان کوییک اتوماتیک نوع خودروی قابل تحویل آنها ساینا اتوماتیک سفید خواهد بود و مشتریان تیبا دوگانه سوز نوع خودروی تحویلی به آنها تیبا  در چهاررنگ سفید، مشکی، نوک مدادی و نقره‌ای خواهد بود. 

گروه خودروسازی سایپا هنوز درباره این اقدام توضیحی نداده است.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۷۹۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی کاخ سفید : به توافق اسرائیل و حماس خوش بین هستیم

«کارین ژان پی یر»  سخنگوی کاخ سفید گفت که آمریکا به توافق میان اسرائیل و حماس خوش بین بوده و ارزیابی اش این است که  اختلاف بین دو طرف را می توان از بین برد.

به گزارش ایرنا، کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید که روز چهارشنبه وقت محلی در هواپیمای ریاست جمهوری موسوم به ایر فورس وان با خبرنگاران گفتگو می کرد، افزود: ارزیابی دقیق از موضع دو طرف نشان می‌دهد که آنها می توانند اختلافات باقی‌مانده را از بین ببرند، بنابراین ما به حمایت از این روند ادامه می‌دهیم.

سخنگوی کاخ سفید افزایش کمک‌ها و آزادی گروگان‌ها را «اولویت اصلی» دولت بایدن خواند.

وی گفت: "ما به خوش بین بودن ادامه خواهیم داد. ما این امر را در اولویت قرار خواهیم داد. ما می دانیم که انجام این کار چقدر مهم است."

پیش از این، سخنگوی کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل تأکید کرد این رژیم آتشی‌بسی را که منجر به ماندن حماس در قدرت شود، نمی‌پذیرد. این سخنگوی کابینه اسرائیل مدعی شد: «عملیات در نزدیکی مرز با مصر، با پیمان سازش بین مصر و اسرائیل تناقضی ندارد. » تل آویو هیچ گونه گشایشی را در مذاکرات آتش بس در غزه که با میانجی گری مصر در قاهره در جریان است، مشاهده نمی کند. اما هیأت مذاکره کننده اش همچنان در قاهره، باقی خواهند ماند.

این در حالی است که  «بسام خلف» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز سه شنبه  اعلام کرد که مذاکرات در موضوع خروج ارتش رژیم اسرائیل از نوار غزه و اعلام آتش بس، متوقف شده بود اما تضمین های داده شده، باعث موافقت حماس با این پیشنهاد شد.

این عضو ارشد حماس تاکید کرد که نخست وزیر اسرائیل  خواستار آتش بس نیست اما او  گمان می کرد حماس با این پیشنهاد مخالفت خواهد کرد و تهدید کرده بود ارتش این رژیم فارغ از موضع حماس در مذاکرات، وارد رفح خواهد شد.

خلف همچنین گفت: ورود ارتش اشغالگر به رفح گسترده نیست و عملیات محدودی را انجام داده است. همچنین فشار آمریکا ممکن است هر چیزی را در این معادله تغییر دهد. حماس اما همزمان با انتظار برای دریافت پاسخ رژیم صهیونیستی درباره موافقتش با آتش بس، با تجاوز این رژیم به رفح مقابله خواهد کرد.

عضو ارشد حماس با تاکید بر اینکه حمله رژیم صهیونیستی به رفح تغییری در روند مذاکرات ایجاد نخواهد کرد، افزود: ما موضعمان را اعلام و خواسته های ثابتمان را که نمی توانیم از آنها چشم پوشی کنیم، اعلام کرده ایم. این خواسته ها، آتش بس در غزه و خروج ارتش رژیم صهیونیستی از آن است.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

کابینه جنگ رژیم اسرائیل ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۶ می ۲۰۲۴ نیز به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، حمله زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از 18 اردیبهشت بخش فلسطینی گذرگاه رفح در شرق این شهر را اشغال کرده‌ است و بدین ترتیب، رفح شاهد حملات هوایی و گلوله باران شدید رژیم اسرائیل در تمامی مناطق خود از جمله مناطق مسکونی بوده و این رژیم با حمله به سمت گذرگاه رفح، تنها دروازه فلسطینیان غزه را به روی جهان بست.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

به گفته مقامات بهداشتی فلسطین، تاکنون نزدیک به ۳۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برج آزادی به احترام امدادگران هلال‌احمر قرمز و سفيد شد
  • افت چند میلیونی «کوییک دنده‌ای S» در ۲۴ ساعت
  • تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، دنا، رانا و کوییک + جدول
  • سخنگوی کاخ سفید : به توافق اسرائیل و حماس خوش بین هستیم
  • کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید
  • ویدیو/ قرار بود «عراق» جایگزین «رواندا» باشد!
  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا اعلام شد+ جدول
  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول